Product Widgets novinky - červen 2023

1.6.2023 | Přemysl Donát | Doba čtení: 2 min | Novinky

Náhradní produkty

K widgetům přibyla možnost přidat náhradní produkty. Ty umožňují flexibilně nahradit ve widgetu to, co je momentálně vyprodané. Náhradních produktů si můžete k widgetu nastavit neomezeně a widget se vám tak vždy zobrazí plný produktů, které máte zrovna na skladě.

Nové šablony

Přidali jsme pro vás tři nové šablony. Jednu s hodnocením:

Druhou s hodnocením a krátkým popisem:

A třetí v podobě seznamu, opět s možností zobrazit hodnocení:

Jasné odlišení produktů bez obrázku ve vyhledávání

Pokud hledáte produkty pro přidání do widgetu, nově vás aplikace pomocí velké ikony jasně upozorní, že u produktu chybí nastavený obrázek.

Zobrazení CTR ve statistikách

Do statistik u widgetů jsme přidali zobrazení CTR

Cizí měna ve widgetech

Dříve bylo možné zobrazit cenu pouze v měně produktu vybraného do widgetu. Díky novému přepínátku v nastavení vzhledu je možné vybrat, v jaké měně se cena zobrazí. Na výběr jsou všechny měny, které máte nastavené v Shoptet administraci.

Ostatní

Dále jsme opravili několik bugů při úpravě widgetů a v zobrazování šablon napříč různými zařízeními. Také jsem upravili velikost některých nadpisů v aplikaci, aby se v ní lépe orientovalo.

Do příště

A co nás čeká do dalšího měsíce? V plánu máme hned několik velice zajímavých vylepšení, které vám pomohou lépe dostat vaše produkty k zákazníkům.

Budeme připravovat úplně novou funkcionalitu pro automatické zobrazení widgetů v blogových článcích. Krom toho pracujeme na přidání výpisu blogových článků u produktů. A samozřejmě nebudou chybět ani nové šablony widgetů. Více budeme postupně zvěřejňovat v naší FB skupině nebo v dalším článku zde.

Přiveďte horu k Mohamedovi

Dostaňte potenciální zákazníky přímo na svůj e-shop. Proměňte zájem na reálný prodej.
S widgety své produkty prezentujete a zároveň obohacujete zážitek čtenářů.

Zkušební verze zdarma