Novinky červenec 2023

1.7.2023 | Přemysl Donát | Doba čtení: 2 min | Novinky

Produktové popupy na blogu

Pokud si zapnete tuto funkci, u všech článků na vašem blogu se při najetí myši nad odkaz zobrazí užitečný náhled produktu s dalšími informacemi. Návštěvníka díky tomu můžete lépe zaujmout a přimět ho k otevření vašich produktů. Mrkněte na následující video 👇

Nové šablony

Pro tenhle měsíc pro vás mám nové následující šablony. Jako novou funkci si navíc u obou můžete zvolit barvu pozadí.

Šablona 16 - zalamovací
Šablona 17 - zalamovací

Lepší výběr produktů do widgetů

Při výběru produktů do widgetů jsem udělali dvě vylepšení. Zaprvé vyhledávací okno se nezavře po výběru prvního produktu ale je k dispozici pro další vyhledávání. Toto vám ušetří kliky při přidávání více produktů do widgetu.

Za druhé jsme ke kategoriím přidali informaci o počtu produktů, který obsahují.

Ostatní úpravy

Informaci o počtu náhradních produktů jsem v seznamu widgetů ze samostatného sloupce přesunuli do stejného sloupce jako produkty, abychom ušetřili místo zejména pro ty, kteří náhradní produkty nepoužívají.

Do seznamu widgetů i do detailu konkrétního jsem navíc přidali informaci, jaká šablona je u něj nastavena. Hodně uživatelů se předtím muselo proklikat až k úpravě widgetu jen aby zjistili, jaká šablona je pro něj použita.

Také jsme vylepšili náhled některých stránek na mobilních zařízeních.

Do příště

Do příště se budeme klasicky snažit přidat nové zajímavé šablony. Navíc se můžete těšit na funkci hromadných úprav a začneme pracovat na automatických widgetech, které vám usnadní práci s manuálním umísťováním widgetů do stránek.

Přiveďte horu k Mohamedovi

Dostaňte potenciální zákazníky přímo na svůj e-shop. Proměňte zájem na reálný prodej.
S widgety své produkty prezentujete a zároveň obohacujete zážitek čtenářů.

Zkušební verze zdarma