Novinky srpen 2023

Dashboard

Jedno z největších vylepšení je určitě náš nový Dashboard. Na něm uvidíte přehledně několik věcí - kolik widgetů a blog článků máte vytvořených, měsíční statistiky, nápovědu a notifikace. A v neposlední řadě také tipy, jak využít Product Widgets efektivněji.

Práce se sadami

Pokud pracujete na svém e-shopu se sadami, tak určitě oceníte naše další vylepšení. Při výběru produktů do widgetu jsme přidali možnost na jedno kliknutí přidat všechny produkty ze sady, a nebo všechny sady k danému produktu. Ušetří vám to spoustu klikání a samostatného vyhledávání.

Nový editor widgetů

Předělali jsme layout editoru tak, abyste měli pokud možno celou dobu na očích to nejdůležitější - právě upravovaný widget. Skryly jsme nepotřebné menu nahoře i vlevo a na práci je teď mnohem více prostoru.

Nové šablony a úpravy stávajících

Jako obvykle jsme pro vás přidali dvě nové šablony - 18 a 19. Mrkněte na ně v aplikaci. U šablon, které zobrazují popis produktu(14 a 19) jsme navíc nově umožnili upravit délku zobrazeného popisu tak, aby byl vzhled všech widgetů stejný.

Lepší vyhledávání v produktech

U vyhledávání produktů jsem vylepšili několik věcí.

  1. Pokud probíhá vyhledávání, zobrazí se kolečko a je tak jasné, že se něco děje
  2. Hlavička formuláře s vyhledávácím polem je nyní vždy zobrazená v horní části okna a posunují se pouze vyhledané produkty. K vyhledání dalšího produktu to tak máte blíže
  3. U vyhledávaných produktů jsme pro lepší přehled začali zobrazovat jejich cenu a akční cenu

Reorganizace seznamu a detailu widgetů

Předělali jsme seznam widgetů i náhled jednoho konkrétního. Ze seznamu a náhedu zmizeli náhradní produkty a statistiky, pokud nejsou obsažené ve vašem předplatném. Pokud je tedy zatím nepotřebujete, nebudou vás v práci rušit jako prázdná tlačítka nebo políčka.

V náhledu widgetu jsme pak do popředí vytáhli náhledu widgetu a informace o tom, kde je umístěný. Kód pro vložení do stránek je nově dostupný na samostatné stránce spolu se všemi instrukcemi pro vložení. K nim nám nově přibyl návod jak vložit widget do WordPressu.

V náhledu widgetu je také nově vidět, kdy byl vytvořený.

Sekce blog

Do aplikace jsme přidali kompletně novou sekci Blog. V ní si můžete profiltrovat své blogové články dle toho, zda obsahují widgety nebo ne a rychle tedy zjistit, na čem zapracovat dále.

Ostatní

No a nakonec jsme jako vždy opravili nějaké bugy a udělali jiné menší UX vylepšení. Například jsme u kopírování widgetu přestali kopírovat položky, protože ty jste si většinou stejně hned všechny mazali.

Do samostatné stránky z nastavení jsme oddělili Předplatné.

Do příště

A na co se můžete těšit dál? Pracovat budeme samozřejmě na nových šablonách. Zde bychom chtěli nyní připravit nějaké interaktivní jako galerie, označení vlastních obrázků apod. Pak jsou to hromadné úpravy widgetů a vylepšování sekce blog. Chystat budeme také automatizace vytváření widgetů a jejich umísťování do článků přímo z naší aplikace.